Umjetnost u suglasju

TEHNOLOGIJOM

U suvremenom poslovanju postoji stalna potreba za stvaranjem i profiliranjem vizualnog identiteta i statusa tvrtke, proizvoda, usluga te prezentacija itd. Važnu ulogu u svemu tome ima unikatan i nadahnjujuć grafički dizajn, potpomognut odličnom grafičkom pripremom te na kraju i realizacijom.
Studio Domino dizajn Vam osigurava kreiranje visokokvalitetnih, funkcionalnih i originalnih rješenja za sve Vaše potrebe. Kreiramo inovativna rješenja koja će Vam osigurati prepoznatljivost i originalnost na tržištu.

Kreativni studio

Naša znanja

i vještine

Od Vaših želja
preko naših vještina
do krajnjeg korisnika.

Funkcija dizajna je prenošenje poruke u obliku i na način koji predviđa želje krajnjeg korisnika. Upravo zbog takvog pristupa dizajnu, omogućavamo Vam da se istaknete u mnoštvu uvjeravajući na taj način potencijalne korisnike da ste Vi njihova najbolja opcija. To nije lak zadatak, ali naš tim ga svakodnevno uspješno odrađuje. Naš kreativni studio pretvara Vaše želje u smislenu i vrlo dopadljivu formu koju se trudimo prezentirati svima.

  • Analiza poslovnih procesa
  • Dizajn prilagođen Vama
  • Razvoj i realizacija
  • Integracija i aplikacija
  • Praćenje i potpora

Indesign 0 %

Photoshop 0 %

Ilustrator 0 %

Corel 0 %

HTML5/CSS3 0 %

PHP 0 %

Određivanje strategije i koncepta

PREGLED STANJA I IZRADA KONCEPTA

Pristup svim informacijama, njihova raščlamba i potom brza kreativna rasprava koja rezultira vrtlogom ideja te određivanjem strategije. Odabir najbolje realizacije predmetnog rješenja, izrada koncepta te realan pristup izvedbi.

GRAFIČKI DIZAJN U FUNKCIJI IZRADE KVALITETNOG RJEŠENJA

Odabirom strategije i koncepta, fikcija prelazi u stvarnost te se prezentiraju izrađeni predlozi dizajna. Potom se izrađuju finalna rješenja i kreativnost još jednom osvaja dan.

WEB DIZAJN KAO ALAT PREZENTIRANJA IDEJE

Nakon uspješno odrađenog grafičkog djela vizualnog identiteta prelazimo na digitalni medij i dizajn WEB stranica. To je sljedeća faza, jer u današnje vrijeme taj kanal komunikacije je ujedno najvažniji i najjeftiniji.

RESPONZIVNOST I MOBILNOST RJEŠENJA

Moderno vrijeme traži moderna i brza rješenja s naglaskom na kvalitetu. Slijedi daljnja razrada digitalnih kanala komunikacije gdje nastojimo objediniti sve dostupne tehnologije te im sadržaj učiniti preglednim i responzivnim.

Digitalni
Marketing

Digitalni marketing podrazumijeva promociju proizvoda ili usluge korištenjem digitalnih komunikacijskih kanala kako bi određena poruka došla do ciljanih korisnika. Dio je integriranih marketinških komunikacija koji se obavlja na digitalnim platformama, točnije na internetskim portalima (display), mobilnim uređajima (mobile), društvenim medijima (social), igraćim konzolama (gaming), tražilicama (SEM), IP televizijama i s partnerima (affiliate). Postoji velik raspon različitih „display“ formata – od bannera do videa. Mediji se obično združuju u kanale u skladu s tržišnom segmentacijom, primjerice u: poslovni, zdravlje, športski, automotive, premium kanal (mainstream mediji), itd.

Web
stranice

Izgled Vaše web stranice, odabir boja, fontova i ilustracija koje koristite svakako utječe na uspjeh cjelokupnog projekta.
Kostur ili skica (WIREFRAME) je prvi korak u dizajniranju web stranice. On raspoređuje elemente, njihove međusobne odnose i poziciju na vašim budućim web stranicama, ali ne prikazuje odabrane boje, fontove, odnosno dizajn u konačnici. Navedeni elementi se pažljivo odabiru i dodaju tek u sljedećoj fazi izrade.

SEO

Cilj SEOptimizacije je, posredovanjem različitih pretraživača (Google, Yahoo, Bing,…), dovesti nove potencijalne kupce/korisnike na Vaše web stranice. Stručnjaci iz ovog područja odabiru odgovarajuće ključne riječi za Vaše web stranice. Na taj način internetski pretraživač prepoznaje te pozicionira Vašu stranicu na sam vrh rezultata Vaše djelatnosti.
Ukratko, cilj SEOptimizacije prvenstveno je dovesti što veći broj potencijalnih korisnika korištenjem usluge internetskog pretraživača, što podrazumijeva prethodno ispunjavanje nekih sekundarnih ciljeva.

Copywriting

Ova tehnika je vrlo važna jer samo dobar copywriter ima sposobnost osmišljavanja relevantnog sadržaja kojem je zadaća privući pažnju ciljanih korisnika, što je, naravno, i sama bit uspješnog marketinga, pa tako i digitalnog.
Copywriteri najčešće osmišljavaju i pišu objave za socijalne mreže, ali nerijetko to čine i za web stranice svojih klijenata. Dobri copywriteri često preporučuju svojim klijentima otvaranje/pisanje blogova kako bi njihovim sadržajem dodatno zainteresirali potencijalne nove korisnike/kupce za klijentove proizvode i usluge.

Brendiranje

Brend (ili marka) je pažljivo kreiran vizualni sustav koji izražava svoju osobnost i ističe sve svoje prednosti pred konkurencijom.
Pomno razrađenom konceptualizacijom kreiramo sveobuhvatno prilagođeni vizualni identitet, stilom jasnih linija, unikatne tipografije te paletom boja izdižemo Vaš brend/marku iznad same oznake i prepoznatljivim izričajem ističemo ga među konkurencijom.
Taj cijeli proces rezultira prilagođenim vizualnim sustavom u raznim tiskanim formama, uključujući print/pakiranja, oglašavanja, ilustracije i još puno drugih varijanti.
Cijeli taj proces rezultira snažnim i trajnim identitetom vaših proizvoda i usluga te sažime u sebi osobnost vašeg poduzeća.

Konzultacije

Konzultacije s našim stručnjacima koji će napraviti detaljnu analizu trenutnog stanja Vaših web stranica i odrediti dugoročnu strategiju za optimizaciju i promociju.

Kreativnost

je ono što čini razliku između prosječnosti i izvrsnosti

"Konačno savršenstvo ne postiže se kada se više nema što dodati, nego kada se više nema što oduzeti."

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Upoznajte našu

Kreativnu ekipu

Kreativnost se očituje u povezivanju stvari. Kad pitaš kreativce kako su nešto napravili, često se osjećaju krivima jer ne znaju objasniti, jednostavno su nešto vidjeli.
Steve Jobs

Domino Dizajn - logo

Želite znati zašto mislimo da bi naš tim mogao biti

pravi odabir za Vas

Kontaktirajte nas i saznajte