Studio Domino Dizajn

Tražite novi dizajn studio? Trebate vizualni identitet ili samo logotip za Vašu tvrtku? Neophodne su Vam nove posjetnice s QR kodom za automatsko spremanje Vašeg kontakta u memoriju smartphonea? Idete na sajam i trebate nove promo materijale? Trebate nove Internet stranice za povećanje vidljivosti ili novi web shop za proširenje djelatnosti i podizanje prometa na nove razine?

Nalazite se na pravom mjestu pa pogledajte naše radove i odlučite da li smo mi dizajn studio po Vašem ukusu.

Kreativnost se ne može

ODGLUMITI

Proučavanjem svih aspekata klijenta i nakon provedene analize svih dostupnih varijabli, osmišljavamo cjelokupni vizualni identitet ili proizvod. Reklamne kampanje koje osmišljavamo i provodimo nisu rađene po šabloni, već se svakom klijentu pristupa zasebno i kao takvom se prvo izrađuje koncept i temeljem njega se potom osmišljava strategija djelovanja.
Svojim klijentima nudimo kompletnu grafičku uslugu vrhunske kvalitete na jednoj adresi. Bilo da je riječ o grafičkom dizajnu, bilo kojoj vrsti tiska, marketinških strategija ili pojedinačnih kampanja, foto i video usluga, bilo u studiju ili na terenu, online ili offline aplikacije te zapravo, bilo što da Vam zatreba, sve to može napraviti naš tim kreativnog grafičkog studija.