Angažirajte nas i

UŠTEDITE

Željeli bi Vas upoznati s načinom ispunjenja obveze zamjenske kvote (kvotnog zapošljavanja za osobe s invaliditetom čiji ste vi obveznik i plaćate ga ZOSI-ju (kazneni doprinos), da možete tu obvezu ispuniti suradnjom s našom tvrtkom i na taj način uštedjeti ukupni iznos kaznenog doprinosa.

Velika prednost naše tvrtke je da zadovoljava uvjete za ispunjavanje zamjenske kvote za tvrtke koje su obvezenici kvotnog zapošljavanja osoba s invaliditetom po „Zakonu o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20)“.
U kolovozu 2018. donesen je novi Pravilnik o utvrđivanju kvote za zapošljavanje osoba s invaliditetom, (NN 75/18, 120/18 i37/20) https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_03_37_803.html kojim je promijenjen dosadašnji način ispunjenja obveza kvotnog zapošljavanja. Temeljem tog Pravilnika omogućeno je obveznicima kvotnog zapošljavanja osoba s invaliditetom (dalje u tekstu: OSI) da odjednom ispune obvezu kvotnog zapošljavanja za idućih 12 mjeseci i to jednim ugovorom o nabavi robe ili usluga od naše tvrtke.

Drugim riječima, ukoliko nemate uposlen Zakonom propisani broj osoba s invaliditetom, i po toj osnovi plaćate mjesečnu kaznu, sklapanjem ugovora o poslovnoj suradnji s našom tvrtkom ispunjavate svoju obvezu kvotnoga zapošljavanja za ukupan iznos vašeg kaznenog doprinosa možete dobiti roba i usluge od naše tvrtke te time prebijate svoju obvezu plaćanja kaznenog doprinosa.

To u praksi znači: sklapanjem jednog ugovora o poslovnoj suradnji s našom tvrtkom za ukupni godišnji iznos kaznenog doprinosa dobijete robe i usluge od naše tvrtke umjesto plaćanja kaznenog doprinosa prema ZOSI-ju, a sve prema vašim potrebama i željama.

DOMINO DIZAJN - TVRTKA KOJA MOŽE ISPUNITI VAŠU OBVEZU KVOTNOG ZAPOŠLJAVANJA TEMELJEM UGOVORA O POSLOVNOJ SURADNJI

Tvrtka Domino dizajn d.o.o. ima pravo prebijati iznos kaznenog doprinosa svojim djelatnostima u robi i uslugama, a koje su navedene u temeljnom aktu društva i potvrđene na Trgovačkom sudu u Zagrebu.

Naš status možete provjeriti u Službi za kontrolu kvotnog zapošljavanja, Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom (ZOSI), http://www.zosi.hr/zavod/kvota/ na telefone.: 01/6064-733, 01/6064-738 i 01/6184-706.

Oni su zaduženi za kvote i oni odobravaju ugovore o poslovnoj suradnji temeljem zamjenskog zapošljavanja osoba s invaliditetom te provjeravaju u odabranim registrima RH statuse tvrtki kao što je naša i potom izdaju odobrenja za svaki ugovor o poslovnoj suradnji ponaosob.

Ne postoji neka potvrda o tom pravu, jer to pravo ovisi o trenutnom broju uposlenih osoba s invaliditetom u tvrtki, a koji mora biti veći od 50 % u trenutku dogovaranja poslovne suradnje.

To u praksi znači: sklapanjem jednog ugovora o poslovnoj suradnji s našom tvrtkom za ukupni godišnji iznos kaznenog doprinosa dobijete robe i usluge od naše tvrtke umjesto plaćanja kaznenog doprinosa prema ZOSI-ju, a sve prema vašim potrebama i željama.

Od 1. ožujka 2020. iznos kaznenog doprinosa za svaku OSI iznosi 812,50 kn mjesečno, a izračunava se kao postotak u visini od 20 % od minimalne plaće u RH (trenutačno iznosi 4.062,51 kn).

Primjeri godišnjeg iznosa kaznenog doprinosa:

1 x OSI (812,50 kn/mjes.) x 12 mjeseci = 9.750,00 kn godišnje kaznenog doprinosa.

3 x OSI (2.437,50 kn/mjes.) x 12 mjeseci = 29.250,00 kn godišnje kaznenog doprinosa.

7 x OSI (5.687,50 kn/mjes.) x 12 mjeseci = 68.250,00 kn godišnje kaznenog doprinosa.

Nakon provjere ZOSI-ja (koja traje oko 30 dana) dobijete od njih obavijest o priznanju zamjenskog zapošljavanja OSI po vašoj obvezi kvotnog zapošljavanja na razdoblje od 12 mjeseci s našom tvrtkom i možemo pristupiti realizaciji ugovora. Po izvršenju istog, mi Vam ispunimo potvrdu o zamjenskom zapošljavanju OSI po vašoj obvezi, dostavite ga u ZOSI i oni Vašu tvrtku oslobađaju plaćanja kaznenog doprinosa za to razdoblje. I Tada ste uštedjeli ukupni iznos kazne.

Tvrtka Domino dizajn d.o.o. već 14 godina djeluje na hrvatskom tržištu i dosad je odradila mnoge zahtjevne projekte za svoje zadovoljne klijente. Projekte preuzimamo i izvršavamo u cijelosti, što znači da za klijenta odradimo posao od početnog dogovora oko projekta do praćenja u tisku i na kraju distribuciji gotovog materijala na dogovorene lokacije ili kreiranjem i izradom svih digitalnih medija te njihovo održavanje.

Nadam se da će te uvidjeti naše prednosti i Vaše koristi te da ćete nas uzeti u obzir kao partnere u budućem poslovanju!

HVALA VAM ŠTO ANGAŽIRANJEM NAŠE TVRTKE PODRŽAVATE ODRŽIVOST ZAPOŠLJAVANJA OSOBA S INVALIDITETOM NA OTVORENOM TRŽIŠTU RADA.

U djelokrugu naše tvrtke je sve što bi Vam ikad moglo zatrebati vezano uz: dizajn i grafičku pripremu te sve vrste grafičkih usluga; tisak i izrada svih vrsta promo materijala; izrada grafičkih proizvoda na CNC stroju; izradu web stranica, web shopova i web aplikacija te njihovo održavanje; dizajn i izrada Company profile-a; profesionalno fotografiranje i video produkcija; digitalni marketing i provođenje reklamnih kampanja na društvenim mrežama te implementacija aplikacije TalentLyft za lakše zapošljavanje kvalitetnih zaposlenika. Sve to mi možemo osmisliti, napraviti implementirati i održavati za Vas.

NAŠE DJELATNOSTI

Osmišljavanje vizualnog identiteta klijenta te dizajn i izrada svih promo materijala po želji klijenta

Dizajn i izrada logotipova te pripadajućih Knjiga grafičkih standarda, posjetnica, memoranduma, mapa, kataloga, reklama, personalizirani dizajn čestitki i pozivnica, svih vrsta promo materijala, plakata, jumbo plakata, svih vrsta digitalnih banera, monografija, roll up-ova, letaka i deplijana, prospekata, brošura, profesionalno grafičko uređivanje fotografija, dizajn i opremanje interijera i eksterijera te dizajn i izrada svog ostalog materijala potrebnog za Vašu poslovnu komunikaciju i prezentaciju.

Tisak svih vrsta i na sve materijale te dizajn i izrada svih vrsta grafičkih proizvoda

Kataloga, brošura, časopisa, kalendara, posjetnica, mapa, memoranduma, vrećica svih vrsta, blokova, rokovnika, letaka, deplijana, personalizirani tisak, reklama, monografija, knjiga, plakata, jumbo plakata, bannera, roll up-ova, prospekata, pozivnica, čestitki, svih vrsta promo materijala, tisak materijala za opremanje interijera i eksterijera te dizajn istih, tisak (zlato i srebro) ili blindruck.

Izrada grafičkih proizvoda na CNC stroju – rezaču pločastih materijala (PVC, drvo, aluminij, pleksiglas, stiropor i sl.)

Dizajn i izrada raznih stalaka za letke, dezinficijens i sl., natpisi od pojedinačno izrezanih slova, pokazne i info table, izrezivanje folija i naljepnica za obljepljivanje vozila i izloga trgovina, izrada raznih etuija i izrezivanje personaliziranih kutija, mapa i sličnih proizvoda.

Dizajn i izrada modernih i prilagodljivih (responzivnih) web stranica, web shop-ova i web aplikacija

Dizajn i izrada sadržaja (tekstualni i vizualni) web stranica prilagođenih za sve vrste uređaje i operativnih sistema (računalo, laptop, tablet ili mobitel), dizajn i izrada web shop-ova te po potrebi i cjelokupnog sadržaja za iste (slikanje proizvoda, osoba i lokacija) te također izrađujemo i prema Vašim potrebama prilagođene web aplikacije.

Dizajn i izrada „Company profile-a“ u PDF formatu ili online na Vašim web stranicama

Dizajn i izrada sadržaja (tekstualni i vizualni) za „Company profile“ Vaše tvrtke u PDF formatu ili dodavanje na Vaše web stranice online prema pravilima izrade takvog dokumenta.

Profesionalno fotografiranje i video snimanje, izrada virtualnih šetnji i snimaka dronom te potom produkcija snimljenih materijala (za potrebe promocije na društvenim mrežama i ostale promocije)

Izvodimo profesionalno snimanje vaših proizvoda, ljudi, prostora i opreme na vašim lokacijama ili u našem studiju te iste grafički uredimo za potrebe opreme Vaših web stranica, web shop-ova ili on-line kataloga te raznih prigoda i događanja. Snimamo virtualne šetnje kroz Vaše poslovne prostore, proizvodne pogone i odabrane lokacije te iste pozicioniramo prema Googel  street wiev-u. Vršimo snimanje lokacija dronom, interijera i eksterijera. Također izrađujemo foto i video materijale za dizajn i izradu „Company profile-a“ i za sve ostale promotivne potrebe.

Digitalni marketing - izrada, održavanje profila i provedba reklamnih kampanja na društvenim mrežama

Facebook, Instagram, Google AdWords, LinkedIN te YouTube kanal. Dizajn i izrada profesionalnih objava, održavanje profila te provođenje reklamnih kampanja na društvenim mrežama.

Aplikacija TalentLyft® - alat za brže i lakše zapošljavanje kvalitetnih zaposlenika te izrada landing pagea karijere

Domino dizajn je ekskluzivni zastupnik i partner tvrtke Adoptoteh d.o.o., koja je osmislila i izradila inovativnu aplikaciju TalentLyft®, a koja na jednom mjestu nudi sve što Vam je potrebno za bržu i lakšu provedbu procesa pronalaženja budućih zaposlenika i potom zapošljavanja najboljih kandidata u Vaš tim. Odrađujemo instalaciju, setup, obuku za rad s aplikacijom Vaših djelatnika te dizajn, izradu i postavljanje Landing page-a Karijere na Vaše web stranice te pružamo potporu i pomoć kod korištenja aplikacije kroz ugovoreno vrijeme.

"Da bi odletio bilo kamo brzinom misli - reče - moraš početi od spoznaje da si već stigao na željeno mjesto."

Richard Bach, Galeb Jonathan Livingston